Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Νεανικό δελτίο ειδήσεων του star , τα πλάνα σαν από πόλεμο ή κάποια καταστροφή «αμοντάριστα» μόνο που σε αυτό το δελτίο δεν υπάρχουν καταστροφές μόνο χαρές!! και κόσμος να χορεύει ξέφρενος σε μια διαρκή ευφορία (την ευφορία του μωρού που δεν καταλαβαίνει δεν νοιώθει), ραντεβού στην χαρά δηλαδή που έλεγε κάποτε ένα τραγούδι. Καλοκαίρι και τα πλάνα είναι κατά 99% από Μύκονο (μέγας χορηγός) το star να λέει ότι είναι φέτος το νησί των χωρισμένων, και όλοι να φωνάζουν ξέφρενοι «ότι γίνετε στην Μύκονο μένει στην Μύκονο» συνέχεια αυτή η φράση, συνέχεια.. και όλο χαμόγελα, και δώσ΄του χαμόγελα και δώσ΄του χαρές. Έχοντας τελειώσει το πολυτεχνείο πριν από πολλά αστρικά έτη θα ήθελα να σας πω ανθρωπάκια πως ασφαλώς και ότι κάνετε στην Μύκονο μένει στην Μύκονο αφού εκεί το κάνατε (δεν θα μπορούσατε επί παραδείγματι να κάνετε κάτι στην Τζια και να μείνει στην Κω!!!! θα κατέρριπτε κάθε νόμο της φυσικής πέρα από αυτόν της βαρύτητας, γιατί βάρος οι μπούρδες που λέτε δεν έχουν αρχής εξαρχής). Να μάθετε όμως πως ότι κάνετε επηρεάζει το σύμπαν και την προσωπική σας εντροπία σε τέτοιον βαθμό που αν μπορούσατε να το αντιλήφθητε ανθρωπάκια θα κλαίγατε γοερά και μερικά από εσάς θα πηδιόσασταν από το παράθυρο!! Αυτά καλό κουράγιο.

Στην φωτογραφία η χαρά φωτογραφίζει την βαφτιστήρα της Μαρίας.

4 σχόλια:

logia είπε...

πολύ μου άρεσε αυτό με τις αβαρείς μπούρδες μια πιο πολύ αυτό το όλο νάζι χαμόγελο της μικρής
την καλημέρα μου

Υ.Γ. δυστυχώς αυτές οι μπούρδες μπορεί να μην έχουν βάρος μα πολλές φορές μας καταδυναστεύουν τη ζωή
εγώ το αντιμετωπίζω εδω

φιλιά!!!!

Εκείνος είπε...

Το δελτίο του star βάζει κι εμένα σε σκέψεις πολλές φορές. Είναι άραγε όλοι τόσοι βυθισμένοι στον ύπνο τους ή είναι και κάποιοι που καταλαβαίνουν και κάνουν καραγκιοζιλίκια επειδή απλώς είναι τέτοια η γραμμή που έχουν;

Και τελικά ποιοί είναι οι πιο δυστυχισμένοι;

Καλώς σας βρήκα.

Livingathens είπε...

logia:Πραγματικά το τι έχει γίνει με αυτό το κακόμοιρο Ωδείο και όσους εργάζονται σε αυτό μάλλον είναι δείγμα του Ελληνικού σύγχρονου πολιτισμού! τι να πω πάντως να είσαι καλά που μας ενημερώνεις πλήρως θα έλεγα (μου άρεσαν οι εικόνες από την ιστορική αναδρομή.. μια πορεία που διαγράφονταν με τόσο θετικά στοιχεία)
Εκείνος: καλός μας βρήκες!! Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου στο προσωπικό σου blog!!

Εκείνος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.