Τρίτη, 4 Μαΐου 2010


Τον holy moustache τον γνωρίζετε, το ότι την Κυριακή ξεκινά ένα ακόμα από τα ,επιτυχημένα φέτος, παζάρια του (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τα…) και αυτό μάλλον σας είναι γνωστό εκεί που ήθελα να σταθώ και παρακαλώ την προσοχή σας είναι στην έκθεση που θα τρέξει παράλληλα με τον τίτλο «φωτογραφείον η Μαντώ». Την Μαντώ την γνωρίζω, και πραγματικά κάτι που είναι άξιο λόγου είναι η προσωπική της αισθητική, ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο γύρω της. Για την έκθεση δεν γνωρίζω πολλά η αλήθεια είναι, αλλά την Κυριακή προγραμματίζω να πάω από εκεί μια βόλτα.

Αν πάτε στο holy M. να σταθείτε και στις φωτογραφίες αυτές!

Για να αποδείξω τα περί προσωπικού στιλ, έκλεψα δύο φωτογραφίες τις Μαντώ από γνωστό διαδικτυακό τόπο (facebook). Παρακαλώ την κατανόησή σας δεν είμαι τέτοιος τύπος. (κλέφτης ψεύτης και όλα τα εις ης)


8 σχόλια:

sarper? είπε...

To καλυτερο θα ειναι την Τριτη που εχουν και παρτυ ο Αναπηρος με τη Λυδια. Ελπιζω να παω γιατι ποτε δεν καταφερα να παω...

kaya είπε...

Αχ τι ωραίο bazaar event κτλ. το 'βαλα ήδη στο πρόγραμμα! καλημέραααα!!!

Ανώνυμος είπε...

How very impressive photography !

Please have a wonderful Wednesday.

daily athens

Lefteris Savvidis είπε...

Kaya , sarper ναι άμα πάτε να δείτε και την έκθεση να ψωνίσετε και ρούχα κόντρα στην κρίση να χορέψετε και με τις μουσικές στο πάρτι
Ρόμπερτ να σαι καλά (καλά περνάμε κάθε μέρα όλη μέρα!!)

Hari K είπε...

μπορεί να μην γράφω συχνά σχόλια (έως ποτέ)...αλλά να ξέρεις ότι εξακολουθώ να ενθουσιάζομαι με τα ποστ που κάνεις!

xx's

Lefteris Savvidis είπε...

Hari K: και εγώ δεν σου γράφω άρα είμαστε πάτσι! ;)

kaya είπε...

ρεεεεε! ήπια κάτι τσίπουρα και... δεν τα κατάφερα! αποχαιρετώ τα ρούχα που έχασα... και τις φωτό... και το πάρτυ... βάι βάι βάι!

Lefteris Savvidis είπε...

Ούτε εγώ πήγα την Κυριακή χι χι θα πάω όμως…