Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Οι βραδιές στο Hoxton ακόμα έχουν ενδιαφέρον




Δεν κατεβαίνω στο Γκάζι για ποτό πια, νομίζω πως αυτό που έγινε σαν «περιοχή» δεν μου ταιριάζει. Ωστόσο χτες αναγκαστήκαμε να πάμε προς τα εκεί. Το Hoxton ήταν ένα από τα αγαπημένα μέρη, για ποτό, και χτες δεν με απογοήτευσε.. πολύ καλή μουσική, κόσμος..είχε τα πάντα και μια πολύ καλή έκθεση.. την πρώτη ατομική του street artist Sonke. Νομίζω πως οι θλιμμένες πριγκίπισσες του, έδωσαν στον χώρο έναν άλλο αέρα. Καλά θα κάνετε να περάσετε για καμιά μπύρα δίπλα στις μελαγχολικές δεσποσύνες για όσο κρατήσει.

Επίσης η μουσική χτες ήταν τέλεια (επαναλαμβάνομαι ε?)με πολλά πλέον ρετρό στοιχεία που έκαναν εμάς τους τριαντάρηδες να δαγκωνόμαστε επίμονα

-Μπας και μεγαλώσαμε??

-Κάνε πως αυτό δεν το ξέρεις..

-Συγκρατήσου! δείξε πως δεν ήσουν έφηβος όταν πρώτο κυκλοφόρησε.. κοκ

Όλο αυτό το θέμα με την ηλικία όμως δεν θα είχε και πολύ σημασία αν το προσωπικό μου πρόγραμμα δεν είχε πολλούς γάμους φίλων αυτή την περίοδο. Αυτή η κατάσταση, που όσο περνάει ο καιρός έχει ενταθεί τρομακτικά, μας έχει οδηγήσει σε βαθειά περισυλλογή!

-Τι έγινε?

-τι πάθαμε?

-Τι θα γίνει από εδώ και στο εξής ??

Επίσης νομίζω πως το μεγάλο «θέμα» το έχουμε όσοι δεν έχουμε ενταχθεί στο παιχνίδι αυτό: «κοριτσάκι+αγοράκι= προσωπική μιζέρια για πάντα..».

Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στον κόσμο των ενηλίκων τελικά. Γιατί μετά το πανεπιστήμιο και τον στρατό πάει η δουλειά και μετά από αυτήν ο γάμος? Δεν θα πάρουμε ποτέ ανάσα? και καλά όσοι διάλεξαν από το «καλάθι» και η τύχη τους έσπρωξε στο άλλο τους μισό… και γάμους ας έχουν και παιδιά και ότι θέλουν, εμείς οι υπόλοιποι όμως ..τι κάνουμε με μισά άλλων? και τα μισά μας τα κομμάτια? κομμάτια σκόρπια πανταχόθεν!

Φλυάρησα σήμερα.. Ένας φίλος προς το τέλος της νύχτας πάνω που είχε ανάψει η κουβέντα για το «τις πταιει» είπε πειραχτικά και μεταξύ αστείου και σοβαρού, που όπως λέει και ο ξάδερφος Πέτρος λέγονται τα ποιο σοβαρά πράγματα…

- Τι κάναμε λάθος ρε? (αναφερόμενος πάντα στην μερίδα αυτών που αν και έχουν πολλούς γάμους στο πρόγραμμά τους, αυτή την περίοδο, η ανάμιξη τους σε αυτούς φτάνει το πολύ μέχρι κουμπαριάς και τίποτα παραπάνω!)

- Δεν ξέρω ρε Δημήτρη ανατρέχοντας στο παρελθόν νομίζω πως όλα λάθος τα έκανα αλλά δεν μετανιώνω για αυτό..

Με αυτά θα σας καληνυχτίσω ..Οι βραδιές στο Hoxton ακόμα έχουν ενδιαφέρον





16 σχόλια:

Amelie είπε...

Όμορφο το Hoxton. Και το Γκάζι ακόμα δεν έχει "χάσει" τόσο πολύ. Είναι θέμα χρόνου βέβαια να βρεθεί το νέο Γκάζι ή να ανανεωθεί το ήδη υπάρχον. Καλησπέρα!

Livingathens είπε...

nai den kserw to gazi 8a einai gia polu to lounapark twn enhlikwn

wstoso uparxoun polla kala magazia ekei

Αμέλια είσαι τέλεια :)

mahler76 είπε...

οι κατσαρίδες από τις τουαλέτες έφυγαν???

Livingathens είπε...

mahler76 pragmatika ti eipes twra ?? kai oxi mono auto alla to kako suni8eio na mhn kleinei kaneis thn porta ths toualetas??? dld eleos ola fatsa fora ntaksi enalaktika kai xima kai oti 8elete

alla ligos sebasmos den blaptei

Jerry Jedelou είπε...

κι εμένα φυσικά μου αρέσει πολύ το hoxton, αλλά νιώθω χαζη να το ξαναλέω!
όσο για τα περί τριάντα, γάμου, κλπ κλπ κλπ έχω κι εγώ να καταθέσω το προσωπικό μου δράμα, αλλά αυτό είναι μια άάάάάάάάλλη ιστορία!

Livingathens είπε...

Jerry Jedelou kala kaneis kai to les :)xazomara den einai


kalhmer a

La Romantique είπε...

"...ανατρέχοντας στο παρελθόν νομίζω πως όλα λάθος τα έκανα αλλά δεν μετανιώνω για αυτό.."

Η καλύτερη απάντηση... :)

FaneZan είπε...

αν οι τριαντάρηδες έγιναν ρετρό, τί να πούμε οι πενηντάρηδες; Αρχαίοι???

Οι φιγούρες σε πολλούς τοίχους στα εξάρχεια (graffiti) είναι του sonke?

Livingathens είπε...

La Romantique nomizw panta ta au8ormita einai kai ta kalutera :)

Livingathens είπε...

FaneZan polles sthn a8hna apo tis figoures autes einai dikes tou!!

stous dromous ksekinhse kai ekei einai omorfa na ton sunantame :)

opws elege kai o kwstantaras ti 30 ti 40 ti 50 e?

Foteini είπε...

hello there! mia apo ta idia me tous gamous edw... alla de sumfwnw gia th mizeria: agoraki+koritsaki=fun for ever (another romantic :)) )
filia

Livingathens είπε...

Foteini :) to for ever einai to 8ema an omws uparxoun romantikoi uparxei kai elpida :)

opote nai h dikh sou ekdoxh exei polu elpida

Barbara είπε...

Καταρχήν, η πρόταση ενδιαφέρουσα, ακόμα και σαν εικόνα για εμάς που δεν ερχόμαστε συχνά. Δεύτερον το κείμενο σου είναι πολύ καλό. Μήπως να σκεφτείς κανένα λευκωματάκι;;;Καιρός είναι νομίζω!!!!!!!
Τρίτον και φαρμακερόν, για να μην ξεχνιόμαστε, τί σου φταίμε ρε φιλαράκι οι παντρεμένοι και τα βάζεις μαζί μας;;εε;;;Έτυχε τώρα τί να κάνουμε...
Σοβαρα τώρα, ο γάμος συνήθως γίνεται όταν στη μέση υπάρχει παιδάκι..Παιδάκι γίνεται γιατί μετά από κάποια χρόνια συμβίωσης το ζευγάρι βαλτώνει και πρέπει να εξελίξει τη σχέση του με κάποιο τρόπο, δηλαδή ή χωρίζει γιατί δεν πάει πουθενά ή κάνει παιδί και πάει αλλού το θέμα. Απλά τα πράγματα.
Μεγαλώσαμε, ειρήσθω εν παρόδω, αλλά δεν γεράσαμε και για το λεύκωμα επιμένω!!!φιλιά από μας!!!

Livingathens είπε...

Βαρβάρα έχεις δίκιο όταν είναι για παιδάκι (και μάλιστα σαν την Μυρτώ) δεν το συζητώ γάμος και πάλι γάμος και εγώ μαζί σας είμαι !!! τώρα για το λεύκωμα με συγκινείς πραγματικά δεδομένου ότι στο σχολείο δεν ήμουνα από τα παιδάκια που θα διάβαζε η δασκάλα ποτέ τις εκθέσεις τους (και ήσουνα εκεί και ξέρεις) σας χαιρετώ τον Βαλάντη θα τον δούμε εμείς από κοντά

not a girl not yet a woman! είπε...

συμφωνώ τόοοσο μαζί σου!

Livingathens είπε...

:)