Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

SUNDAY TIMES



Με πολύ κόπο εδώ και ένα χρόνο (μπορεί και παραπάνω!!) η φωτογραφική ομάδα που συμμετέχω(aka overexposed), φωτογράφιζε τις Κυριακές τον κόσμο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο Κεραμικός τα Εξάρχεια το Κολωνάκι και άλλες περιοχές της Αθήνας ήταν το τέλειο φόντο για το project μας ο κόσμος περαστικός, αυθόρμητος ολοκλήρωνε την εικόνα. Το όνομα του project είναι Sunday times και απεικονίζει κάτοικους τις Αθήνας στις γειτονιές τους κάποια Κυριακή πρωί... Οι φωτογραφίσεις τελείωσαν (πάντα αναλογικά) και τώρα ήμαστε στην φάση της εκτύπωσης και επιλογής. Έχουμε σκοπό να κάνουμε μια σειρά εκθέσεων για να παρουσιάσουμε αυτήν την δουλειά. Εδώ λοιπόν φτάνουμε στο κλασικό ίσως πρόβλημα κάθε δουλειάς στην Ελλάδα ,όταν δεν είσαι στο «κύκλωμα», (όποιο και αν είναι αυτό). Δεν έχουμε χορηγούς και προτάσεις για χώρους που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μια έκθεση σαν και αυτή! Είναι μια έντιμη δουλειά χωρίς πολλά πολλά φτιαξίδια (δηλαδή 100% καθαρή αναλογική φωτογραφία)από ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν. Τα γράφω όλα αυτά για να καταλήξω πως θα χρειαζόμασταν βοήθεια σίγουρα σε πρώτη φάση στον τομέα των χορηγών, γιατί οι εκτυπώσεις κοστίζουν καθώς και η σωστή παρουσίαση των φωτογραφιών (καδράρισμα). Αν μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου στο mail μου. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό και είναι κρίμα μια απεικόνιση της αστικής μας καθημερινότητας να μην τύχει της προβολής που της αρμόζει και να χαθεί εξαιτίας της απέχθειας μας για την οποιαδήποτε γραφειοκρατική και 100% Ελληνική διαδικασία (aka γλείψιμο η ελληνιστή p.r.).

7 σχόλια:

Margo είπε...

Ο Δήμος πιστεύω θα ήταν ο πιο κατάλληλος για μια τέτοια διοργάνωση.. άλλωστε τον αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
Κάποιες φορές υπάρχουν και άνθρωποι που είναι εξαίρεση του κανόνα.. έχετε ρωτήσει κάποιον; Μπορεί και να συναντήσετε άλλη αντιμετώπιση από την αναμενόμενη.
Εύχομαι να φανεί η δουλειά σας έχει πολύ ενδιαφέρον. Ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του και μάλιστα σε μια πόλη όπως η Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

An interesting mean to measure time and life.

All the very best for you.


daily athens

Livingathens είπε...

Margo: to koitame auto me tous dhmous euxaristw!!!

ρομπερτ euxaristoume !!

Ανώνυμος είπε...

Καλή Επιτυχία από μας και καλο κουράγιο!!!

Livingathens είπε...

oume oume oume sas euxaristoume :)

kai kalhmeres

Florendia είπε...

Εύχομαι να βρείτε την άκρη... Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά ή με conne αλλά αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο (εθελοντικά) θα χαρώ πολύ.

Livingathens είπε...

den enoousa na boh8hsete eseis oikonomika!! xorigous psaxnoume, kamia polue8nikh na mas katsiko8ei sto sberko kai na mas dwsei ta petrodolaria ths :)'

gia to e8elontiko 8a se exw sta upopsin :) euxaristw pantws para para polu :) kai egw 8a xarw :)