Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Η καριόλα και ο φλώρος


Η καριόλα είναι ένα sexy, πολύπλοκο, φιλοσοφημένο και δυνατό πλάσμα που πολεμά μια ολόκληρη κοινωνία που αδίκησε την μάνα του. Γεννιέται με χρέη και περασμένο όρκο στο DNA για εκδίκηση με σπέρμα και αίμα.

Οι καταπιεσμένες γυναίκες κάνουν την κόρη καριόλα για να ζήσει όσα δεν έζησαν εκείνες. Τον γιό τον κάνουν πάντα Φλώρο, καλό παιδί, φιλότιμο, γιατί δεν έπρεπε να γίνει καθίκι σαν τον πατέρα του.

Κάθε μεγάλη καριόλα ξέρει ότι ο άντρας που κάνει τα πάντα για να σε έχει και δέχεται τα πάντα για να μην σε χάσει είναι ο ανασφαλής .

Πάντως, κάπως έτσι ήρθε και για την Κάτια εκείνη η μέρα που η καριόλα πάντα επιστρέφει στον Φλώρο για να κάνει παιδιά μαζί του. Γιατί συνεννοούνται σαν να τους μεγάλωσε η ίδια μητέρα.

Από την Lifo της προηγούμενης εβδομάδας bed time stories της Ειρήνης Χειρδάρη αυτό είναι χάρισμα να γράφεις πέντε αράδες και να κάνεις μπάχαλο μια ολόκληρη βολεμένη κοινωνία….


15 σχόλια:

Foteini είπε...

Καλύτερα καριόλα παρά να ξενυχτάω κάθε βράδυ για πάρτη του. Τέλος.

Γιατί την καριόλα δεν την έκανε (μόνο) η μάνα της αλλά και όλοι οι μαλάκες που γνώρισε.

Livingathens είπε...

Καλά ντε μην βαράτε είναι μία άποψη δεν είναι η μόνη άποψη!! Και το τέλος είναι μια πολύ κακή λεξούλα. ! αυτά αγαπητή μου Φωτεινή

Foteini είπε...

Xaxa συγγνώμη για το υφάκι αλλά νευρίασα! :)

Φιλιά! Πάω να βρω το επόμενο θύμα-φλώρο μου :))))

Livingathens είπε...

Τώρα μηλάς σωστά :) χι χι

Juanita είπε...

πόσο δίκιο! και να ξέρεις η καργιόλα είναι αυτή που πάει με όλους εκτός από σένα.

Livingathens είπε...

Μα ακριβώς και εγώ για αυτό την ξεμπρόστιασα την παλιό καριόλα γιατί πήγε με όλους εκτός από εμένα ενώ η πουτάνα πάει με όλους χι χι χι χι καλύτερα λοιπόν να γεμίσουμε πουτάνες λέμε τώρα

panos srpk είπε...

Αν η μάνα είναι καταπιεσμένη ή εστώ έζησε καταπιεσμένα παιδικά χρόνια, τότε κάνει τη κόρη της καριόλα και το γιο της Φλώρο... Κάτι μου θυμίζει!
Και γουστάρω καριόλες στο κρεβατι. Αυτό σημαίνει ότι οι μανάδες τους ήταν φλώρες στο κρεβάτι? Χαχ

jeune premier είπε...

Τελικά σε κάνει η μάνα σου ετσι ή γίνεσαι στην πορεία;;;και αν τελικά όντως γίνονται στην πορεία λόγω εμπειριών αυτό μάλλον συμβαίνει γιατί όλες τους ατυχήσανε και δεν πέσανε πάνω μου
!!!!πάλι καλά που δεν ανήκω στην κατηγορία φλώρος!!!:P

ααα....και δε μου αρέσει να λέμε τις γυναίκες πουτάνες...δεν πληρώνονται ποτέ για αυτά που προσφέρουν,τουλάχιστον όχι σε χρήμα...μπορούμε να τις αποκαλούμε καπως αλλιώς!!!

Σισσυ είπε...

ωστε ετσι εξηγηται το φαινομενο 'καριολα'.....sarper μπορει να ειναι θελκτικη αλλα δεν παυει να ειναι ανισσοροπη..

Livingathens είπε...

jeune_premier : η αλήθεια είναι πως το πουτάνα δεν είναι μόνο άσχημο σαν λέξη ακούγεται και άσχημα, απλά ήταν η συνέχεια της έκφρασης αυτής και ήθελα να το γράψω! θα ζητήσω συγνώμη λοιπόν για το απρεπές της έκφρασης . καλημέρα και καλή εβδομάδα

aphtha είπε...

Ωπα, πολύ βαριά βρισιά εξηγείς και όποιος τη χρησιμοποιεί πρέπει να έχει να κάνει με μια όντως καριόλα και όχι μια κατά συνθήκη καριόλα. Έχει διαφορά, γιατί πολυακούγεται τελευταία.

not a girl not yet a woman! είπε...

Και ναι έχω μείνει άλαληηη!

logia είπε...

Αχ, δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα
δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες
δεν μου αρέσει η κοπαδοποίηση
δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός σε σύνολα

πειράζει;

καλημέρα σου

joanaddicted είπε...

ti? kai tora anamenoume to post gia to definition tou...karioli?

Livingathens είπε...

otan brw to definition tou karioli 8a to anartisw :)