Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010


Μετά την αγαπημένη μου μπανανία σειρά είχε το πορνό, στα media, αυτήν την εβδομάδα. Περάστε κόσμε γίναμε! Μια σταρ λέει που δεν ήξερε λέει… Άρτος και θέαμα, στις Ρωμαϊκές αρένες του σήμερα! Σκατά. Μια γριά δεν έχει να φάει, ένας σταρ που του Κάϊκε το video εε συγνώμη το σκυλάδικο ήθελα να πω και παααρα μα πααρα πολύ ειδικοί. Πραγματικά είχε πολύ τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα ! Ένα θα ήθελα να σημειώσω για να μην το ξεχάσω , διότι η πλύση εγκεφάλου έχει ενταθεί και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω:

Εγώ τα κρέατα μου πάντα τα αγόραζα από την Βαρβάκειο ποτέ από το περίπτερο της γειτονιάς σε μορφή dvd, και επίσης δεν συνηθίζω να τρώω ανθρώπους.

Αυτά, γιατί διακρίνω πολύ μεγάλη τάση για ανθρωποφαγία στις μέρες μας! ημερολόγιο καταστρώματος αστρική ημερομηνία 200000000000010.

8 σχόλια:

Η κοπέλα του χαμένου ναυαγού είπε...

Χαχαχαχα!!!Πολύ μ'άρεσε όπως τα γράφεις!Συνέχιζε τα κρέατα να τα αγοράζεις απο την Βαρβάκειο!

k είπε...

το άκουσα που το άκουσε που της το 'πε κάάάάάάάποιος που κάτι είδε. που κάπου χίμηξε! ούτε σάλιο δε χαλαλίζω για τις αηδίες που μας σερβίρουν! στη βαρβάκειο θα 'μαι κι εγώ απόψε! ώρα 21.11 over

Livingathens είπε...

kaya an me petuxeis na psonizw dipla sou pes mou kai ena geia!! ax h agaphmenh barbakios me thn dialekth ths pramatia!!

jeune premier είπε...

πέστα φίλε Λευτέρη γιατί έχοθμε ξεφύγει τελείως...έχουμε αναγάγει σε εθνικό θέμα την "καμένη" και δε βλέπουμε τι έρχεται....

Livingathens είπε...

jeune_premier: alla kamenh omws!!!

Margo είπε...

Αν σου πω πως για να καταλάβω άνοιξα τηλεόραση; Μα που ζω τέλος πάντων;
Ρώτησα και δυο τρεις κοντινούς και έμαθα. Θλιβερή ιστορία.. την προσέγγισες όπως της έπρεπε!
Καλό σου απόγευμα

Livingathens είπε...

margo: kai nomiza pws to paraekana ligo, alla ti na kanw pou anoiksa thn rimada thn thleorash kai petaxtikan ola auta eksw!!!!

Mairyliscious είπε...

mou aresei opws etheses to ''themataki''