Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

My Parents Were Awesome

















Από χτες έχω κολλήσει άσχημα με αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. (για τον οποίο διάβασα στην καθημερινή στις τέχνες του Σαββάτου)

Πραγματικά δεν ξέρω ποιες εικόνες να πρωτοβάλω και νομίζω ότι βάζοντας τις παραπάνω αδίκησα δεκάδες και ζητάω συγνώμη.

Γενικά αυτό το blog και η φιλοσοφία του αποτελεί, για εμένα τουλάχιστον, διαδικτυακή όαση!!

http://myparentswereawesome.tumblr.com




15 σχόλια:

Foteini είπε...

Καλά είναι πραγματικά τέλειο! Το είχα δει στα λινκς κάποιου μπλογκ πρόσφατα αλλά δεν το άνοιξα!
Τέλεια αυτή που έχουν μπει 100 άτομα στο πορτ μπαγκάζ... ή η στημένη Niagara Daredevil, τα secretary girls... Αλλά κι αυτή που έχεις ανεβάσει με το μπιμπερό τα σπάει. Και η μαμά στην μπανιέρα! Σούπερ! Thanks for the inspiration!

Livingathens είπε...

Και το άρθρο της καθημερινής ήταν πολύ καλό! Είναι φοβερές, και αυτή με τα εκατό άτομα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου δεν ήξερα πιες να πρωτοβάλω και έβαλα και πολλές ..

k είπε...

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!! Να 'σαι καλά που μου το έκανες γνωστό!!!! :))))
Έχω κατενθουσιαστεί!!!!!
καλημέραααααααααααααααααααα

Foteini είπε...

Θα το ψάξω! καλή επιλογή πάντως ;)

χχχχ

Thalia είπε...

τι τέλειο!!!!!!!
πορώθηκα και εγώ τώρα!!!!!

panos srpk είπε...

Οχι μονο ειναι τελειο blog αλλα μου θυμιζει κατι ιστοριες που λεγαμε με την παρεα μου περι rocknrolla μαμαδων και μπαμπαδων που ειχαν μποεμικα ή και χιπικα νεανικα χρονια. Ηταν πραγματικα awesome φαση να ακους τετοιες ιστοριες ποσο μαλλον οταν ακους "η μαμα μου ηταν μια groupie που ζουσε ο,τι να ναι ζωη κι εκανε εμενα απο λαθος αλλα τελικα με εκανε κ γαμω τα παιδια" και ολοι να λεμε "ε ειναι θεα η μανα σου"
Αχαχαχαχαχ

Livingathens είπε...

Kaya και Thalia το φανταζόμουνα πως θα σας αρέσει! Πείτε μου αν σας άρεσε πάρα πολύ καμιά φωτογραφία..
Sarper: είναι σαν να έκανες την περίληψη του άρθρου της καθημερινής, μήπως το έγραψες εσύ? Άσχετο αλλά έλεγα να πάω για snowboard την Κυριακή λες να είναι μάταιο? Να τσουλάω στον πάγο και την λάσπη?

panos srpk είπε...

Αχαχαχα ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι σκεφτομαι και λεω τετοια πραγματα! Ουτε που ηξερα οτι υπηρχε τετοιο αρθρο!
Για το ασχετο, αλλα σχετικο...! Η Κυριακη θα ειναι πολυ καλη μερα [ηλιος, σχεδον μηδαμνος αερας] αλλα το χιονι αστο καλυτερα. Η μονη παρηγορια θα ειναι οτι μαλακωνει γρηγορα αρα καπως το ευχαριστιεσαι.
Κι εγω σκεφτομαι για Κυριακη, αλλα πρωτα να δω που θα καταληξω αυριο βραδυ γιατι βουνο μετα απο καλο παρτυ δεν πανε μαζι...

Froso M. είπε...

Pragmatika, eixa kolhsei poly wra s'ayto to blog. Exoun kai oi dikoi mou kati fwto... oxi toso kalytexnikes alla pio tragikes katastaseis tou 80, me pantelonia me ekswterika fermouar kai mali psilopermanant.

FaneZan είπε...

Πολύ καλό το site, κι ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Οι στιγμές που περνούν αλλά δεν χάνονται.
Ευχαριστούμε για την ανάρτηση.

Βαρβάρα είπε...

Εμένα μου αρέσουν όλες οι εικόνες Λευτέρη, εύγε-εύγε!!!Έχουμε οι γονείς ωραίες στιγμες...Αν εξαιρέσουμε τα μαλλιά μας που σηκώνονται, όταν Η Μυρτώ πάει να βάλει τα δάχτυλά της Στην πρίζα και όταν χτυπάει το κεφάλι της και όταν περνάει ξυστά από τις γωνίες και όταν ανοίγει τα ντουλάπια και όταν γκρινιάζει,την ώρα που μιλάμε στο τηλέφωνο και όταν μασάει τα βρωμοπάπουτσά μας και...Αλλά ναι είναι ωραίες οι στιγμές, όπως όταν λέeι μαμά, ας πούμε και όταν χορεύει και κάνει στροφές και στο τέλος υπόκλιση, συγκινήθηκα ρε φούστη μου!!Ουφ φιλιά!!!

Livingathens είπε...

faneZan: sigoura den xanontai!
froso: an exoun kamia kalh mporeis na thn anebaseis kai na mas enhmerwseis na thn doume
sarper: me blepw gia parnaso kuriakatika!
barbara: ti na pw reee mono pou skeftomai thn murto na anebazeis dikes sas foto sto blog liwnw sta gelia :)

jeune premier είπε...

ωραίο post φίλε,Λευτέρη...μου αρέσει να χαζεύω τέτοιου είδους φωτογραφίες...όταν βλέπω τον πατέρα μου με παντελόνι καμπάνα και με μαλλιά(όπως κατάλαβες τώρα δεν υπάρχει τρίχα)αρχές 70's "κολλάω" με τις ώρες...

Livingathens είπε...

jeune_premier : νομίζω πως σε όλους μας έκανε αίσθηση αυτό το θέμα γιατί στα μάτια όλων μας οι γονείς μας είναι φανταστικοί!! Και έτσι μάλλον είναι το σωστό

joanaddicted είπε...

afou emeis eimaste gia ta mpaza reeeeeeeeeeeee!!!!!!!!! so many proofs around you dear lefteris...